Flisearbejde

​Flisearbejde udføres af specialister

Skal du have udført professionelt flisearbejde i din restaurant, i dit showroom eller måske på dit badeværelse, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kroneentreprise ApS er vi specialister inden for flisearbejde, og vi varetager opgaver for kunder i hele landet.

Vi henvender os hovedsageligt til erhvervskunder, og vi har blandt andet varetaget opgaver for: 

  • Ejner Hessel
  • Gorms Pizza
  • Noma

Skal vi også varetage dit flisearbejde?

Opsætning af store fliser er et populært valg

Det er utroligt populært lige nu at få udført flisearbejde med store fliser. Det er typisk fliser i størrelserne:

  • 60 x 60 cm
  • 80 x 120 cm

Disse fliser er særligt populære på badeværelser, i showrooms og i køkkener, fordi de er nemme at holde rene, samtidig med at de giver et moderne og meget stilrent look. Vi tilbyder dog montering af fliser og klinker i enhver størrelse. 

​Vi kan varetage din badeværelsesentreprise

Skal du have udført flisearbejdet på badeværelset, kan vi tilbyde at varetage hele din badeværelsesentreprise med alt, hvad det indebærer lige fra nedrivning og bestilling af fliser efter dine ønsker til det færdige resultat. 

På den måde slipper du selv for at skulle involvere flere forskellige håndværkere, og du er samtidig sikret en rød tråd gennem hele badeværelset.

Kontakt os og indhent et godt tilbud på dit flisearbejde

Hvis du skal have udført professionelt flisearbejde et sted i landet, så kan du med stor fordel vælge at lade en specialist som os stå for arbejdet. 

Vi sørger for, at du får et flot resultat, der kan holde i de næste mange år, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang.

Interesseret i et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 53 600 666 eller skriv til info@kroneentreprise.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din lægning af fliser!

Interesseret i et gratis tilbud?

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en opgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KroneEntreprise ApS

Lunikvej 30

2670 Greve

​​CVR: 36017651

Telefon: 53 600 666

E-mail: info@kroneentreprise.dk

Kroneentreprise ApS blev grundlagt i 2007 og har sidenhen specialiseret sig i murer og malerfaget, hvor vi er garant for høj kvalitet.

Vi er en moderne murer og malervirksomhed, som besidder stor faglig ekspertise og solid erfaring. Vores værdier er service, kvalitet og ansvar.